“Egy csepp egészség”

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén tizenegyedik alkalommal rendezte meg tagjai számára „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport, szabadidős és családi napját. A rendezvény helyszíne ebben az évben is a Sipos Orbán Szakiskola és Kollégium volt.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Dr. Bene Ildikó országgyűlési képviselő asszony már nem először vállalta a fővédnökségét egészségnevelési programunknak.

Az idei évben jóval kevesebben látogattak el rendezvényünkre, az eddigi átlag 95 fő helyett csak 68 fő vett részt. Ennek oka többek között, hogy sokan épp ebben az időszakban töltötték nyaralásukat, amit az Erzsébet program tett lehetővé.

Az idei egészségnapon lehetőség volt ingyenes koleszterin és vércukorszint mérésre, vérnyomásmérésre, hallásszűrésre, Avon, DXN termékek megismerésére. A Béres Gyógyszergyár zrt munkatársa idén is az érdeklődők rendelkezésére állt szaktanácsadással. A már megszokott talp és hátmasszázs mellett csontkovács is a résztvevők rendelkezésére állt. Ismét lehetett lengőtekézni, tandemezni is.

A kiadós ebéd után idén az eddigieknél nagyobb értékű tombolatárgyak találtak gazdára.

A sokáig maradók az udvaron az egyesület négylábú munkatársaival játszhattak, mindenki nagy örömére.

A rendezvény után minden résztvevő felfrissülve, feltöltődve térhetett haza.

Támogatóinknak és segítőinknek ezúton is köszönjük hozzájárulásukat, közreműködésüket!

Előző oldal
Főoldal

Tetszett a bejegyzés? Ossza meg másokkal is!